Köpa bingobrickor

Bingobrickor finns nästan överallt. Du kan köpa dem i en kiosk, mataffär eller bensinmack. Om du är ute efter bingolotter så hittar du dem i nästan varje butik som säljer lotter. Det finns också gatuförsäljare som brukar stå och sälja bingolotter i städernas centrala delar.

Sker spelet i en klassisk bingohall så sker försäljningen av brickor på plats innan spelet startar. Om du vill ha en bra plats så kan det vara en god idé att vara ute i god tid. Då riskerar du heller inte att bingobrickorna blir slutsålda. Eventuellt kan du höra med den förening som anordnar bingon om du kan köpa en bricka i förväg till spelet. Detta om du skulle ha ont om tid att göra det på speldagen, innan spelet startar.

Spelar du bingo på nätet så köper du din bricka direkt på den bingosajt där du har registrerat dig. Ofta kan man köpa brickor direkt innan bingospelet startar. Du betalar med ditt konto på spelsajten och en avgift dras automatiskt därifrån. Om du sedan vinner så får du direkt vinsten insatt på ditt konto, och du behöver alltså inte göra något själv.

Priserna på bingobrickor och bingo varierar. Egentligen är det inte heller själva brickan du betalar för, utan det är en avgift för att delta i spelet. Hur stor den är beror på vilken typ av bingo som det handlar om, var den spelas och hur många som deltar. En bingolott kostar som exempel numera 40 kr.

Tänk på att du förutom en bingobricka måste ha en penna tillhands om du ska spela landbingo. Det finns speciella bingopennor som ger en fin ”dutt-känsla”. Dessa pennor kan du köpa i bingohallar och på nätet.